Disse 3 områder er jeg bedst til

Kreative produktioner On- og offline

30 års erfaring med alt fra logo's, brevlinier, løsblade, foldere, brochure, skilte og til radioreklame, tv-reklame, websites, sociale medier og mobile marketing. Alt lavet empatisk og med en mening om at det skal sælge produkter og ikke kun se godt ud.
Jeg har arbejdet med både BtC, BtB plus BtG og derved skabt en kommunikation og salgsgrundlag for både privatpersoner, virksomheder og kommuner/offentlige virksomheder.
Det giver en allround-viden, som de kunder jeg arbejder med, nyder godt af!

Rådgivning, koordinering og foredrag

I 16 år har jeg været fast rådgiver, vejleder og indsparker for iværksættere ifm deres virksomhedsstart og virksomhedsledere indenfor strategi og struktur.
Samtidig har jeg været med på sidelinjen i koordineringen af salgs- og marketingsindsatsen internt og eksternt i diverse virksomheder. Løbende holder jeg diverse foredrag, hvor jeg venligt men bestemt giver en peptalk indenfor salg- og markedsføring, der får folk til at reagere positivt ... og det kan man efterfølgende se på deres bundlinje!

Lej en MARKETINGCHEF på timebasis

De fleste salgsorganisationer er maksimalt presset i øjeblikket. De har brug for at de rigtige kugler blev leveret til dem, så de har lettere ved at ramme kunderne. Det er her marketing kommer ind i billedet og det er i særdeleshed her jeg kommer ind i billedet. Økonomisk på det helt rette niveau. Du kan nemlig leje mig på timebasis, hvilket medfører en minimal økonomisk udgift og et maksimalt forretningsmæssigt udbytte. Tjek det ud og book et møde med mig. Det er gratis og giver dig et klart billede af, hvorfor vi skal samarbejde ...